Cr Abitare

Glamping je nova i fascinantna riječ koja ukazuje na sve rašireniji trend u svijetu turizma.

Glamping je nastao iz spajanja 'Campinga' i 'Glamour' i izražava želju za životnim iskustvom na otvorenom bez odricanja od komoditeta odmora u hotelu s 5 zvjezdica, opremljenog svakom vrstom udobnosti.
Mobilne kućice CR Abitare idealno su rješenje da odgovore na sve rašireniji zahtjev za godišnji odmor Glamping, jer su dizajnirane za pružanje širokog spektra luksuznih funkcija poput hidromasažnog ili kromoterapijskog tuša.
SVE LINIJE

glamping
Linija PRESTIGE

Glamping Made in Italy

Ocjena 4/5 od 18 mišljenja kupaca

CR ABITARE

SAZNAJ VIŠE

Mobilne kućice opremljene svim oblikom udobnosti


Unutar ovih konstrukcija prostori su veliki i završeni kvalitetnim materijalima u potpunom sjajnom stilu, za boravak koji neće biti lako zaboraviti. Stoga, ako ne znate kako se odlučiti između slobode kampiranja i udobnosti hotela, glamping je definitivno iskustvo koje vrijedi isprobati da bi se ispunilo obje potrebe.
Glamping će vam omogućiti da živite u profinjenim i udobnim mobilnim kućicama na najljepšim mjestima u Europi, savršeno integriranim u prirodu zahvaljujući modularnosti i velikim prozorima koji vam jamče da možete u potpunosti uživati ​​u prekrasnim pogledima.

glamping
Linija PRESTIGE

profinjenost i udobnost

Ocjena 4/5 od 18 mišljenja kupaca

CR ABITARE

SAZNAJ VIŠE

PROIZVODNJA

CR ABITARE


CR Abitare mobilne kućice dizajnirane su s glamping filozofijom, jer optimalna upotreba velikih prostora, opskrba dodacima i luksuznim završnim obradama, ekološka kompatibilnost korištenih materijala oduvijek su bila snaga naše proizvodnje.


glamping
Linija PRESTIGE

la filosofia Glamping

Ocjena 4/5 od 18 mišljenja kupaca

CR ABITARE

SAZNAJ VIŠE