Cr Abitare

CR ABITARE lider je u proizvodnji
mobilnih domova u Europi.

Svakom fazom proizvodnje mobilnih domova upravlja se u tvrtki u Certaldu, Toskani. Filozofija poštovanja okoliša koja karakterizira tvrtku proizlazi iz njezine lokacije u ovom izvanrednom prirodnom okruženju. Šume, planine, more, brda: priroda je ljepota koju se mora očuvati, zbog čega su mobilne kućice CR Abitare ekološki kompatibilne i proizvedene su iz reciklirajućih materijala.
SVE LINIJE

Mobilni domovi
Linija PRESTIGE

proizvedeno reciklirajućim materijalima

Ocjena 4/5 od 18 mišljenja kupaca

CR ABITARE

SAZNAJ VIŠE

Ekološke mobilne kućice i proizvode ih od reciklažnih materijala.


I ne samo to, dizajn koji uključuje velike prozore i optimizaciju prostora kako bi se osigurala maksimalna širina, jamči potpunu harmoniju s prirodom i čini mobilne kućice CR Abitare idealnim izborom za ugradnju u najbolje kampove i odmarališta. Naše mobilne kućice izrađene su od drvenih vlakana, materijala koji se može reciklirati i bez toksičnih komponenti.
Unutar širokog spektra elemenata velike vrijednosti kao što su tuš s funkcijama hidromasaže i kromoterapije, prozori s mrežama protiv komaraca, indukcijske ploče za kuhanje u kuhinji, smještaj mobilne kućice čini dostojnim dugotrajnog boravka.

mobilni-domovi
Linija PRESTIGE

reciklirajući materijal

Ocjena 4/5 od 18 mišljenja kupaca

CR ABITARE

SAZNAJ VIŠE

PROIZVODNJA

CR ABITARE


Prostori su dizajnirani s najvećom mogućom fluidnošću u prelasku iz jednog okoliša u drugi, kako bi odmor u mobilnoj kući postao boravak dostojan odmarališta s 5 zvjezdica u kojem je priroda glavni protagonist sa svojim sposobnostima regeneracije.


mobilni-domovi
Linija PRESTIGE

elementi velike vrijednosti

Ocjena 4/5 od 18 mišljenja kupaca

CR ABITARE

SAZNAJ VIŠE